Bobil skreddersydd for hobby eller yrke?

Polar Multi 800 er en bobil for ulike behov. Foto: SoliferPolar.

Polar Multi 800 er en bobil for ulike behov. Foto: SoliferPolar.

Reiser du rundt med hest eller annet stort ”hobbyutstyr”? Eller har du et yrke hvor du både må ha med deg en del utstyr og har behov for et overnattingssted? Polar har forsøkt å svare på slike behov med den nye bobilen Polar Multi 800. Den ble vist fram i Stockholm for et par uker siden.

Polar skriver at denne bobilen er helt unik. To hester kan leies inn over en nedfellbar bakdør. De to hestene skal ha god plass. Foran hesteavdelingen er det fortsatt plass til det meste av den ordinære bobilutrustningen, men salongplassen blir nok litt trangere.

Polar Multi 800 er en alkovebil og har soveplass til fire personer, kjøkken og toalett. Men uten å ha sett denne modellen ved selvsyn antar vi at det har gått en smule utover salongplassen. Likevel må dette være en svært praktisk bobil for de som har slike behov.

Polar mener Polar Multi 800 også passer godt for motorcross-folk, men også i profesjonelle situasjoner for for eksempel bygningsfolk som kan ha behov for både transport og oppbevaring av byggematerialer samt soveplass i samme kjøretøy.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *