Bobil- og caravanmesse med høy kosefaktor

Torsdag 14. september er det klart for det nye messekonseptet Caravan Xpo. Messa arrangeres på Hellerudsletta i fire dager fram til søndag 17. september.

Caravan Xpo på Hellerudsletta får messecampen utenfor døra. Foto: Caravan Xpo.

Dette blir om vi forstår arrangørene rett, en messe med høy kosefaktor. Det ligger helt klart an til å bli mer intimt enn fjorårets Caravanmesse på Lillestrøm. Den fylte tre haller på 25 000 kvm mens Caravan Xpo har 15 000 kvm til rådighet på Hellerudsletta. Samtidig er målsetningen å friste langt flere til å besøke den nye messa.

Utstillingshallene skal fylles med bobiler-, campingvogner og fritidsutstyr. I øyeblikket (22. august) er det påmeldt 45 utstillere. Av disse er 27 bobil- og campingvognmerker. I tillegg er det lagt opp til et bredt program med foredrag og underholdning.

Hver dag blir det ulike foredrag. Blogger og forfatter Per Vie skal levere tre forskjellige foredrag. Christine Kjær, som har bodd fulltid i egen bobil mens hun tok en mastergrad ved NTNU, forteller sin historie. Monsen og Mattis skal ta oss gjennom et foredrag om sine villmarksekspedisjoner i Alaska, Canada og Norge.

Harald Rønneberg kommer fredag ettermiddag for å fyre opp stemningen med sitt livsmotto «Det er begrensa hvor dritt det kan gå».

Torsdagen 14. september åpner messa kl 12, de øvrige dagene kl 10. Torsdag, fredag og lørdag stenger messa kl 18, men festen kan fortsette i restauranten til midnatt og i baren til kl 02. Søndag avsluttes messa kl 16. Inngangsbilletten koster kr 200 for en dag eller 395 for alle de fire dagene.

Lørdag selges egne billetter til et kveldsarrangement der Alex Rosén er hovedattraksjonen. 80-tallsmusikken skal leveres av bandet Loveshack. Billetten koster kr 990 og inkluderer en grillbuffet.

Barna er ikke glemt. Hver dag holder et barneområde åpent og lørdag kommer Vennebyen med show for barn og unge.

Årets messecamp vil neppe skille seg mye fra tidligere år, men nå ligger den like utenfor messehallene. Foto: Knut Randem.

Messecamp utenfor utstillingshallene
Det blir ikke mange metrene å gå om du velger å sjekke inn på messecampen. Den ligger rett utenfor messehallene og kommer neppe til å skille seg mye fra de tidligere messecampene. Men nå kan du ta deg en pause i bobilen før du går inn for en ny runde i hallene. Messecampen organiseres av de to foreningen på omtrent samme møte som i tidligere år, men i år kan du bestille plass.

Messecampen koster kr 300 per dag. Det er et begrenset antall plasser så arrangøren oppfordrer til forhåndsbestilling av plass på messecampen. Her blir det organisert tømming og strøm til medisinsk formål.

I neste uke arrangeres verdens største bobilmesse i Düsseldorf. Det er her de fleste nyheter lanseres for det kommende året. Ferske nyheter fra de ulike produsentene vil derfor finne veien til Hellerudsletta og Caravan Xpo.
Du finner oppdaterte detaljer om program, utstillere og kjøp av billetter på caravanexpo.no.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Siste innspurt til nye Caravan Xpo

Del dette med andre:

  1 comment for “Bobil- og caravanmesse med høy kosefaktor

  1. Flere enn meg som ikke får lest vilkårene fra Checkin ved betaling når man skal bestille billett og booke plass? Det virker en smule suspekt spør du meg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *