Bobil brant raskt ned

Faksimile av Finnmark dagblads oppslag mandag.

Faksimile av Finnmark dagblads oppslag mandag.

Bobil brant raskt ned da det tok fyr. Det forteller bobileier Jan-Robert Nergård i Havøysund til Finnmark Dagblad. I forrige uke var bilen til EU-kontroll og service. Det hjalp ikke mye.

I påsken sov Nergaard og kona i bobilen i en uke. Han tør ikke å tenke på hva som kunne skjedd om brannen hadde startet mens de sov. Nergaard var alene i bilen da brannen startet søndag formiddag ved Hestvannet i Møsøy kommune. Brannen lot seg ikke slukke og bilen brant helt ned.

Dette var Nergaards tredje bobil og tidligere har han hatt flere campingvogner. Denne bobilen kjøpte han i i september. Nå er han i tvil om han tør å kjøpe seg ny bobil, sier han til Finnmark dagblad noen få timer etter brannen.

Les hele saken og se bilder av bilen hos Finnmark dagblad.

Hvordan passer DU på sikkerheten i din bobil? Hvordan er du forberedt om uhellet skulle være ute?

Del dette med andre:

  3 comments for “Bobil brant raskt ned

  1. Alle som har sett en bobil eller campingvogn brenne skjønner at det er hastverk med å komme seg ut. Den brenner som det skulle være tørt høy. Hvorfor lages så mange bobiler med bare en utgang? Det er jo rene råttefella.

  2. Du sier ingenting hvor startet brann, hvis den har startet i bodelen blir den ikke sjekket i EU kontroll.Hadde du Truma på under kjøring? Det er trist når sånt skjer men en brann starter ikke av seg selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *