Ble lottomillionær, oppfyller bobildrømmen

Geir Tore Jørgensen og kona oppfyller bobildrømmen med tippegevinst. Faksimile: Norsk Tippings hjemmeside.

Han vant andrepremien i Vikinglotto og oppfyller drømmen om å kjøpe seg bobil. Bussjåføren fra Harstad vil gjerne kjøre mer framfor å ligge i sanda på en sydenstrand.

– Nei vet du, nå må du være snill, var Geir Tore Jørgensens første reaksjon da Norsk Tipping ringte og fortalte om gevinsten. Han hadde ikke sjekket kupongen om kvelden og ble vekket av gledestelefonen fra Norsk Tipping på Hamar.

Andrepremien i Vikinglotto var på 1,4 millioner kroner denne uka og for 63-åringen fra Harstad og kona er det nok til å oppfylle en drøm de har hatt en stund. Det er Norsk Tipping som forteller historien på sin hjemmeside. Der forteller han om planene:

– Du store mi tid. Noe vi har snakket om er å skaffe oss en bobil. Før reiste vi til syden, men vi er litt lei av å ligge i sanda, så å få oss en bobil og komme oss litt rundt hadde vært veldig fint, sier han.

Vi skal om ikke lenge reise til Kristiansand og hente en hund. Vi er dyktig hundegærne og har også slekt der nede, sier Harstadværingen som nå kan oppfylle drømmen om å skaffe bobil å suse rundt i.

– Så artig å bli millionær, den tanken har man tenkt, men forskjellen på å tenke det og bli det var jammen stor. Nå har jeg riktignok alltid vært nøktern og har ikke brydd meg så mye om penger, men dette var moro, sier han til Norsk Tippings hjemmeside før han og kona går løs på kveldskiftet.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *