Besøkstall på vei opp igjen

Det er veldig gøy å komme igang, men det er også deilig å være ferdig, sier messegeneral Konrad Sel i Caravanmessen til Bobilverden.no like etter stengetid på messens siste dag.

Messegeneral Konrad Sel er glad besøkstallene igjen går opp. Foto: Knut Randem.

Caravanmessen har igjen oppgang i besøkstallene, men det kan bli bedre. Alle de fire åpningsdagene i år har hatt bedre besøk enn i fjor og totaltallet endte på 13 739 besøkende. Det er 450 mer enn i fjor. Dette er ikke Sel fornøyd med og ønsker seg en større økning. Samtidig har mange utstillere meldt om bedre salg i år sammenlignet med tidligere år. Det er til syvende og sist det som teller for dem.

Sel har fått tilbakemeldinger om at lørdag, som hadde det største besøkstallet, også var den dårligste salgsdagen. 

I år kolliderte messen med sin svenske konkurrent, Elmia. Det var  det knyttet spenning til med tanke på påmeldingen av utstillere, men de har åpenbart greid å dele seg mellom to messer samme helg. Caravanmessen har på det nærmeste vært utsolgt på utstillingsplass.

Kollisjonen med Dyrskun i Seljord er trolig et større problem. I fjor kolliderte disse to arrangementene for første gang og det ble da en betydelig nedgang i besøkstallene for Caravanmessen.

Messegeneralen er glad for at de fra neste år og i flere år framover kan arrangere Caravanmessen helgen etter Dyrskun og Elmia. Neste års Caravanmesse blir i dagene 17. til 20. september.

Nesten en tredjedel av de besøkende har besøkt Caravanmessen for første gang. Dette er en liten nedgang vist gjennom en spørreundersøkelse som gjennomføres under messedagene. Sel vil gjerne nå flere førstegangsbesøkende og ser muligheter for flere slike besøkende.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *