Avara lanserer rimeligere «startpakke» for alarm

Nå lanserer Avara en lettere alarmpakke med enklere funksjoner enn i de større alarmpakkene. Om du ikke vil ha de mest avanserte funksjonene kan den med en liten utvidelse fungere godt i en bobil.

Avara Lite kan være en enkel alarmpakke for bobil om du legger til dørsensor(er). Foto: Avara.

Avara, som ble lansert i markedet tidligere i år, fortsetter å utvikle sitt konsept for nye brukergrupper. De første pakkene var komplette pakker med alle alarmtyper, utvendige sensorer, sporing og om ønskelig med fuktsensorer.

Avara Lite, som kommer på markedet i desember, er egentlig utviklet som et tilbud til fastliggere i campingvogn, som bor på et trygt sted og bare trenger brann- og gassalarm, og en bevegelsesdetektor som varsler innbrudd når de ikke er tilstede. Prisen ligger under 5000 kroner og abonnementet ligger på kr 59/mnd.

I en bobil vil man normalt ønske å sikre dørene med innbruddsvarsling. Selv om du kjøper et par, tre dørsensorer til Avara Lite vil du fortsatt holde deg under prisen for de større pakkene.

Abonnementet kan oppgraderes slik at det også omfatter sporing. Da koster abonnementet kr 99/mnd, forteller Bengt Heggertveit i Avara. Det krever ingen ytterligere installasjon i bobilen.

Han skjønner godt at vi oppfatter Avara Lite som en startpakke for alarm i bobil selv om det ikke er målgruppen. Men han understreker at om du vil ha det mest avanserte anlegget med utvendige sensorer og smart nattalarm så er det billigere å kjøpe Avara Basic Plus først som sist.

I likhet med sin større «søster» varsler også Avara Lite med SMS eller epost dersom innbruddsalarmen utløses.

Avara Lite med litt tilpasning vil kunne dekke de grunnleggende alarmbehovene i en bobil. Anlegget kan utvides suksessivt, men på et tidspunkt vil det altså lønne seg å gå rett på den større pakken.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *