Auksjonsfirma kjøper bobilforhandler

Bodø-forhandleren Caranord overtas av Stadssalg, et selskap spesialisert på avviklingssalg gjennom nettauksjoner. Selskapet har avdelinger i syv byer.

Forhandleren Caranord er overtatt av auksjonsspesialisten Stadssalg. Foto: Skjermdump fra Caranords hjemmeside.

Tore Berg-Jensen, Mads Torrissen og Torris Torrissen overtok Caranord for drøyt tre år siden, men de har ikke fått økonomien til å gå rundt, forteller an.no. Overfor avisa bekrefter Berg-Jensen at de har solgt både forhandleren og eiendommen.

– Vi har hatt en prosess som vi har brukt litt tid på. Nå har vi formelt overtatt, bekrefter administrerende direktør Stig Otto Nilsen i Stadssalg. Han vil ikke røpe hvor mye de har betalt for selskapet og eiendommen.

Stadssalg er et avviklingsselskap som driver med nettauksjon og har avdelinger i Bodø, Tromsø, Trondheim, Stavanger, Bergen, Grimstad og Oslo. Slik beskriver selskapet seg selv på egen hjemmeside.

Selskapets oppdragsgivere er bank, finans, offentlige etater, inkassobyråer, advokater/bostyre og private.

Selskapet oppgir at de hvert år selger flere tusen objekter gjennom sine nettauksjoner. Caravan er ikke noe nytt for selskapet:
– Vi selger i dag store mengder gjennom våre auksjonssystemer. Og det har vi gjort lenge, sier Nilsen til an.no.

Caranord engasjerte i 2019 Stadssalg for å selge ned varelageret av bobiler og campingvogner. Nilsen forteller at det nå skal bli mulig for Caranord å ta andre objekter enn bobiler og campingvogner i innbytte. Innbytteobjektene vil i hovedsak bli kjørt ut i markedet gjennom auksjonsparaplyen i Stadssalg-systemet.

Daglig leder Runar Henriksen eide tidligere 22 prosent av Caranord. Nå gleder han seg over nye eiere og spillerommet Stadssalgs auksjonssystemer vil gi dem.

Caranord selger nye bobiler og campingvogner fra Kabe, Adria og Sun Living.

Bodø-bedriften Stadssalg AS eies 100 prosent av Stadssalg Holding AS der Stig Otto Nilsen er eneeier.
Stadssalg AS hadde i 2019 opp mot 461 millioner kroner på inntektssiden og et overskudd på nesten 24 millioner kroner, i følge tall fra Proff.no.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Auksjonsfirma kjøper bobilforhandler

  1. De nye eierne har en del å ta tak i, ikke minst på kundebehandling og å få tilbake tapte kunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *