Askjems utvider til Bergen og Trondheim

Askjems startet opp med bobilformidling i Vestfold på vårparten i 2019, og utvider nå virksomheten med to nye formidlingssentre av kommisjonsbiler i Bergen og Trondheim.

Askjems nye lokaler i Straume. Foto: Askjems.

– 1. juni er vi klare for å ta imot bobiler og klargjøre de for salg for kunde i våre to nye formidlingssentre, forteller styreleder og forretningsutvikler Odd Askjem entusiastisk i en pressemelding.

– På Straume utenfor Bergen åpner vi Askjems Bobilformidling Vestland AS, hvor Elisebeth Førli-Ekerhovd skal være ansvarlig. Den andre avdelingen, Askjems Bobilformidling Trøndelag AS, skal ledes av Odd Arve Røed, og har lokaler på Heimdal. Begge steder har vi fine innendørs lokaler hvor vi skal stille ut bobilene.

Odd Askjem utvider til Bergen og Trondheim. Foto: Knut Randem.

Askjems Bobilformidling Vestfold og Telemark AS, har sine lokaler i Undrumsdal. Denne avdelingen har vært drevet av Frode Heum siden 2019, og bisto mange kunder med salg i sitt første driftsår, skriver Askjems.

Enkelt å selge – trygt å kjøpe
– I Askjems Bobilformidling hjelper vi kunden med hele prosessen fra vurdering og prissetting av bobilen, gjennomføring av funksjons-, gass og fukttest, fotografering og annonsering, gjennomføring av visninger 
og kontakt og oppfølging med interessenter. Administrering av salg og finansisering samt overlevering til og opplæring av ny eier hører også med i prosessen vi tar hånd om.

– Bobilen blir overlevert kunde med garantibevis fra Norsk Bilgaranti, derfor er det også trygt å kjøpe hos Askjems Bobilformidling, avslutter Askjem i pressemeldingen.

De tre formidlingssentrene drives på franchisebasis, men under Askjems profil. Pengestrømmen går også gjennom Askjems campingsenter, forteller Odd Askjem. Han ønsker å få til et samarbeid med nærliggende forhandlere. Det er Finn som er hovedkonkurrenten ikke lokale forhandlere.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *