Åpner VIP-rom for kunder som venter

Kongsvinger-paret Åge Hansen og Mona Mathisen med Odd Askjem i midten tar VIP-rommet i øyesyn et par dager før åpningen. Foto: Fra pressemelding.

Denne uka åpner Askjems Camping-Center dørene til det som skal være bransjens første VIP-rom for verkstedskunder i Norge. VIP-rommet er et sted der kunder som har bobilen eller campingvognen inne til reparasjon eller vedlikehold, kan slappe av mens de venter. Askjems er en av de største forhandlerne i Norge og mener å ha sett et tydelig behov i markedet for denne type rom.

– Folk kommer langveis fra for å få service på sin bobil eller campingvogn. Dette medfører litt ventetid. Derfor ønsker vi å tilby kundene et sted der de kan vente og slappe av i behagelige omgivelser, ikke ulikt VIP-loungene på flyplassene, sier Odd Askjem, daglig leder i Askjems Camping-senter.

Mange fasiliteter
For å sikre en eksklusiv og behagelig opplevelse har det kostet ca. 700.000 kroner å lage VIP-rommet, med et tilhørende uteområde med parasoller, stoler og bord. Blant fasilitetene er det Wifi, TV, sittegrupper, lesestoff, vafler, mineralvann og kaffe – alt sammen gratis.
– Vi har også flere arbeidsstasjoner og bærbar printer slik at du kan jobbe mens du er her, fortsetter Odd.

Utenlandsk konsept
Ideen kommer fra verdens største campingsenter i Florida, der kunder som kjøper bobil over en viss verdi får tilgang til VIP-området. Men Askjems vil ikke gjøre forskjell på folk.
– Er du Askjems-kunde får du tilgang til VIP-rommet hvis du har behov for reparasjon eller vedlikehold av bobilen eller campingvognen, uansett hvor mye enheten din har kostet, avslutter Odd.

De første kundene
Denne dagen var Kongsvinger-paret Åge Hansen og Mona Mathisen på besøk hos Askjems. Som nye eiere av en bobil fra Carthago, fikk de æren av å være de første kundene som fikk se VIP-rommet.
-Wow, det er jo kjempefint! Her kan vi sitte lenge og godt. Vi gleder oss til å ta det i bruk, sier Mona smilende.

Satser videre
I tillegg til VIP-rommet har Askjems pusset opp kundemottaket og økt kapasiteten fra én til tre skranker. Med satsningen ønsker Askjems å bli best i Norge på ettermarkedet innen bobiler og campingvogner.

Askjems startet opp i 1969 og har vokst til å bli en av de aller største forhandlerne i Norge. Askjems Camping-Center AS ligger i Sem utenfor Tønsberg, og hevder at de har Norges største bobilhotell, utstillingshall og flaggstang.

(basert på pressemelding)

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *