Alternativ messe for Solifer på Hellerudsletta

Solifer kan ikke delta på Caravanmessen i år. Løsningen er å arrangere en egen gratis messe for Solifer, Polar og Movera på Hellerudsletta. Tid og sted er neppe tilfeldig valgt, her er det messecamp for Caravanmessen de samme dagene. De kaller det MobileLiving Consept Fair.

Solifer må du til Hellerudsletta for å se i neste uke. Foto: Produsenten.

Solifer må du til Hellerudsletta for å se i neste uke. Foto: Produsenten.

– Det er en todelt grunn til at vi arrangerer vår egen messe. Den ene er at vi ikke får råderett over vår egen stand på Caravanmessen. Den andre grunnen er at vi har svært mange nyheter med spesielt mange campingvogner, forteller Ola Heggen i SoliferPolar AS, som eies av Mobile living Group.
– En del av forhandlerne våre er ikke medlemmer i NCB (Norsk Caravanbransjeforbund) og får derfor ikke lov av Caravanmessen å stå der.
– Vi ville helst vært på Lillestrøm, men det er uaktuelt å delta der med bare halvparten av forhandlerne våre.

God plass og mange modeller
– I og med at vi har leid et stort areale i Exporama, får vi også veldig god plass til å vise bredden i sortimentet. Om lag 20 Solifer bobiler blir stilt ut. Det blir biler med ulike innredninger og kombinasjoner, forteller Heggen.

Heggen satser på at folk på messecampen utenfor dørene tar seg en sving innom i hallen, men også at andre finner veien til Hellerudsletta. Bor du ikke på messecampen må du ta deg til Hellerudsletta for egen motor, men Heggen byr på gratis adgang.
Heggen frister også med utlodding av en campingvogn…

SoliferPolars messe på Hellerudsletta holder åpent fredag 19. september til søndag 21. september klokka 10 til 18.

 

Les også: Messe med ekstra hall

Del dette med andre:

  2 comments for “Alternativ messe for Solifer på Hellerudsletta

  1. Flott intiativ og absolutt sunnhetstegn for bransjen. Bravo for Solifer som støtter de uavhengige og bidrar til konkurranse. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *