97 prosent av reiselivet taper penger

Reiselivsnæringen i Hardanger er hardt rammet av koronapandemien. Hele 97 prosent av reiselivet i regionen taper penger som følge av viruset. Nå posisjonerer de seg for å trekke norske gjester når krisa er over.

Det er ikke sikkert vi kan reise til Hardanger under blomstringen i år, men regionen har mer å by på. Foto: Visit Hardangerfjord.

– Dette er en veldig vanskelig og krevende situasjon der mange må ty til permitteringer og stenge ned drifta, sier Andreas Skogseth, reiselivsdirektør i Visit Hardangerfjord i en pressemelding.

Fokuserer på nordmenn i markedsføringen
Destinasjonsselskapet har selv gjort flere grep for å tilpasse seg den uheldige situasjonen. Blant annet jobber de nå aktivt med å nå ut til flere nordmenn på sosiale medier og andre digitale flater. Denne kundegruppa blir veldig viktig når reiselivet åpner dørene igjen.

– Vi regner med at det norske folk kommer til å feriere i eget land framover, og nå sitter de hjemme og drømmer seg bort. Derfor legger vi ut mye innhold blant annet på sosiale medier, sier Skogseth.

Visit Hardanger oppgir at de har sett økt aktivitet på Instagram og Facebook de siste ukene, og brorparten av disse brukerene er nordmenn.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:
Anbefalt innhold:
– Begrens reisingen en stund til

OPPDATERT torsdag ettermiddag: Hytteforbudet blir opphevet. Eller ble det ikke? Og hva er en fritidsreise eller en bo- og arbeidsregion? Read more

Trafikkstasjonene fortsatt stengt etter påske

For å begrense koronasmitte holder Statens vegvesen fortsatt trafikkstasjonene stengt til og med 17. april. Kontrollhallene holder åpent for blant Read more

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *