61 grader Nord i Hallingdal

I juni 2013 åpner Hallingdal Feriepark dørene for besøkende med en stor satsning på en helårs campingpark. På Caravanmessen 2012 prøvde de å friste de besøkende til å planlegge Hallingdal som destinasjon fra neste sommer.

Thorstein Berg i Hallingdal feriepark åpner opplevelsespark i 2013. Han lover store oppstillingsplasser og gode fasiliteter for bobilister. Foto: Knut Randem.

Ambisjonene for den nye parken er at servicenivået skal ligge på øverste hylle i europeisk målestokk. Dette skal bli mer enn camping. En helårs park med aktivitetsmuligheter for hele familien er det vi kan vente på, loves det.

Her blir det restaurant, opplevelseshall med ute- og innendørsaktiviteter og besøksgård. Og selvfølgelig er Hallingdal nær med sine muligheter.

Stor kapasitet – store oppstillingsplasser
Hallingdal Feriesenter vil ha en kapasitet på 100.000 overnattinger på 184 oppstillingsplasser og i 20 hytter. Enkelte hytter vil til og med henge i trærne.
Oppstillingsplassene blir på inntil 140 kvm. I informasjonsmateriellet ser det ut som om bobilene bare får halve plassen.
– Stemmer det, styreleder Thorstein Berg i Hallingdal Feriepark?
– Nei, det stemmer ikke. Oppstillingsplassene blir på 120 eller 140 kvm, men to bobiler kan velge å dele en stor plass, beroliger Berg. Prisen skal også settes i forhold til hvor stor plass man faktisk velger å bruke.
– Vi bygger også en topp moderne tømmestasjon. Det blir nærmest en servicehall, lover Berg.

Det er lokale krefter fra Hallingdal som investerer tungt i det 240 dekar store området, som strekker seg i 1,8 kilometer lengde på begge sider av elva. Eierne av Jambo Feriepark er med på eiersiden. Jambo Feriepark har tre år på rad blitt kåret til Danmarks beste campingplass. Og det er på det nivået Hallingdal Feriepark satser.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *