50 000 eller 8 millioner – noe for de fleste om du vil ha hjul under senga

Det oser luksus av Caravanmessens dyreste bobil. Foto: Produsenten.

I morgen åpner Caravanmessen på Lillestrøm like nord for Oslo og mange har allerede satt kursen mot området. Som vanlig er det stor oppmerksomhet om den dyreste bobil. Denne gangen koster den nesten 8 millioner kroner.

Norges Varemesse i Lillestrøm fylles fra vegg til vegg med bobiler og campingvogner i alle prisklasser når dørene åpnes torsdag klokken 10. Dyrest er bobilen Concorde Centurion til nesten 8 millioner kroner – rimeligst er teltvognen Camp-Let til 50.000 kroner.
Aldri før har det vært samlet så mange ulike merker innenfor bobil og campingvogn segmentet i Norge, heter det i arrangørenes pressemelding. Hele 42 ulike merker er representert med en eller flere modeller på caravanmessen som åpner dørene torsdag.

Variasjonen har trolig heller ikke vært større enn i år, med luksusbiler og rimelige campingvogner. Dyreste bobil på messen er Concorde Centurion 1165 GSI.

Kjøkkenet i Concorde Centurion. Foto: Produsenten.

– Den er som et romskip, sier messegeneral Konrad Sel, som stakk nesen inni luksusbobilen under riggingen på messen. Han har aldri sett maken til bil.

Bobilkjeden Arve Opsahl opplyser at modellen har integrert oppvaskmaskin, ikke mindre enn to flatskjermer med satellitt-TV, motor med hårete 2300 newtonmeter, 500 liters drivstofftank, kraftige lithium-batterer som sikrer 230 volt strøm under hele ferien og egen garasje med plass til en Mini Morris for de korte utfluktene!

Romslig salong i luksusbilen. Foto: Produsenten.

– Med det utstyret som er påmontert er prislappen 7.760.000 kroner, forteller Opsahl, som har rekordsalg på bobil til 5,5 millioner på caravanmessen, i pressemeldingen.

Stor bredde
– Bredden på innholdet er stort på messen. Det samme gjelder de besøkende, og vi er veldig fornøyd med å tilby det beste utvalget innen camping og caravan i Norge noe sinne, sier Konrad Sel. På Caravanmessen finner du også betydelig rimeligere bobiler, budsjettvennlige campingvogner og flere smarte løsninger for den som setter det litt enklere campinglivet i fokus.

Disse er bobilmerkene er representert på messen:
Adria, Benimar, Bürstner, Carado, Carthago, Challenger, Concorde, Eura Mobil, Dethleffs, Dreamer, Fendt, Frankia, Giottiline, Globecar, Globe-Traveller, Hobby, Hymer, Itieno, Kabe, Knaus, Laika, La Strada, Le Voyageur, LMC, Malibu, Mobilvetta, Morelo, Niesmann+Bischoff, Pilote, Rapido, Solifer, Sunlight, SunLiving, PLA, Road Car, Weinsberg og Westfalia.

Fra torsdag og fram til søndag åpner messa hver dag kl 10 og stenger kl 18 – med unntak av søndag da dørene lukkes kl 16.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *