40 nye bobilplasser i skiterreng

Bobilplasser i eller ved vinterlige skiterreng er ofte mangelvare. I Sälen gjør de noe med det og investerer i 40 nye bobilplasser.

SkiStar Sälen har investert i 40 nye bobilplasser nær heiser og løyper. Foto: SkiStar.

I Sverige som i Norge øker interessen for bobilferie både sommer og vinter. SkiStar har lenge tilbudt muligheter for camping og satser nå ytterligere på å gjøre det enkelt og smidig for bobilister å besøke SkiStar Sälen med 40 nye oppstillingsplasser i Lindvallen.

– Vi vil gjerne tilby muligheter for bobilister å besøke oss året rundt og investerer derfor i 40 nye bobilplasser på beste tilgjengelige plass i Lindvallen med behagelig nærhet til heiser, nedfartet, langrennsspor og servicetilbud. Å bo og feriere i bobil skal være naturnært, sier Jonas Baurer, destinasjonsjef for SkiStar Sälen i en pressemelding.

Alle plasser har uttak for strøm. Reservasjon av plass gjøres på skistar.com. Det er kort vei fra Norge og inn til Sälen, men inntil grensene åpnes igjen får svenskene ha denne plassen for seg selv.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “40 nye bobilplasser i skiterreng

  1. Hei
    Har Norge slike fasiliteter som de har i Sverige ? Tenker da parkeringsplasser for bobil med strømuttak tilgjengelig om vinteren ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *