4 x årets forhandler gikk til Nord-Norge

Daglig leder Hege Lian og salgssjef Jørn Larsen kunne ta i mot flest diplomer på Krokens forhandlertreff. Foto: Kroken.

– Fire priser på en og samme kveld. Det er kjempegøy, sier Hege Lian, som nylig ble utropt til årets forhandler i fire kategorier på Krokens forhandlertreff.
– Det er artig at vi når opp her nord, synes hun.

Lians Caravan i Bardufoss ble Årets forhandler av Bürstner, Årets forhandler av Niesmann Bischoff, Årets MaxFritid-forhandler og Årets forhandler i Krokens forhandlernett.
– Er det ledelsen i Kroken som har vært jury?
– Nei, det er nok heller volum som har sittet i juryen, ler Lian. Og det bekrefter Tor Grüner i Kroken Caravan Import AS:
– Fra vår side er det antallet enheter som har vært avgjørende. Lians har hatt en formidabel utvikling og har solgt mest av de to merkene. De er også en lojal forhandler. For min del er det viktig.

– Vi har alltid solgt en del av Bürstner, men de siste årene har vi plukket ut våre egne modeller og ikke de alle andre har importert, sier Hege Lian.
– Bürstner Lyseo 700 var det faktisk kontordama vår, Mary Ann Brodal, som plukket ut og utrustet sammen med Roger Risto. Han er Bürstner-ansvarlig hos oss. Hun plukket ut det hun selv likte og det slo virkelig an blant kundene. Mary Ann kjøpte faktisk en selv også.

Bürstner Lyseo har vært populær hos Lians. Her fra en T 744. Foto: Produsenten.

– Jeg var mer overrasket over at vi solgte mest Niesmann Bischoff. Vi tenkte ikke over at vi solgte så mange i fjor. Det kommer vel av at de ikke står på gården her hos oss. De som kjøper disse bilene liker å ha en dialog om hvordan de skal utrustes. Da blir de som oftest bestilt slik hver enkelt kunde ønsker, sier Hege Lian.

Når det gjelder MaxFritids varer trodde hun mange hadde passerte dem. De selger nemlig også rekvisita og tilbehør fra Kama og DCT. Hun tror derfor forklaringen kan være at de lanserte en egen nettbutikk i fjor sommer.

– At vi ble årets forhandler er jeg jævlig stolt av, og det har jeg sagt til folka mine. Omsetningen i 2017 endte på 260 millioner kroner og vi selger brukte bobiler til hele landet. Med plassering fem minutter fra flyplassen er det lett tilgang til oss og mange kommer sørfra for å handle bobil, avslutter hun.

Tor Grüner kan fortelle at det er utropt ytterligere tre Årets forhandler: Namsen Auto solgte flest Hymer, Ålesund Caravan solgte mest Carado og Kristiansand Caravan solgte mest Laika og LMC.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *