100 opplevelser i påsken

Visit Nordvestkysten frister med 100 aktiviteter og attraksjoner for hele familien gjennom påsken. Og her starter påske-aktivitetene allerede 27. mars.

Den dristige kan rappelere ned fra et fyr. Foto: VisitNordvestkysten.

Det er naturligvis den danske nordvestkysten som frister med en mengde aktiviteter for store og små gjennom påsken. Og Visit Nordvestkysten smører tykt på når de legger ut om mulighetene.

Langs hele nordvestkysten inviteres til en påske fylt med fantastiske oplevelser! Ja, intet mindre.

Mellom alle aktivitetene skal du selvfølgelig ha mat. Er du heldig kan du spise den på sommerlig vis. Foto: VisitNordkysten.

Du kan gå på jakt etter påskeegg, prøve rappelling fra Hanstholm eller Hirtshals fyrtårn. Delta i en kreativ workshop i Løkken eller ta barna med under vann i Thorsminde. «Salt å thyborønsk» i gamle fiskehaller har salt som tema. Her kan du også bli med Saltexpressen. Eller bli med på sesongåpning i ørnereservatet.

Lag en påskebrunch over bål, ta badstue på stranden, gå på matmarked, delta i en ølsmaking med belgisk inspirasjon eller delta i et «løp» med gin på drikkepostene.

Vi kan ikke nevne alt, men Visit Nordvestkysten frister med en kunstnerisk påske, en påske for hele familien, en aktiv påske eller en påske fylt med gode smaker. Velg ditt tema eller kombiner slik det frister deg.

Om du ikke er for frøsen av deg kan påsken være årets stranddebut. Om været samarbeider. Foto: VisitNordveskysten.

Det står 100 oplevelser i kø på nordvestkysten denne påsken, og du kan lese mer om dem her (ekstern lenke).

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *