Abonner på vårt nyhetsbrev

nyhetsbrevHer kan du registrere deg som mottaker av gratis nyhetsbrev fra Bobilverden. Nyhetsbrevet gir deg et varsel om nye artikler på Bobilverden.no.

Nyhetsbrevet sendes normalt ut to til tre ganger i uka. I tillegg til nye artikler vil nyhetsbrevet også inneholde relevante artikler publisert tidligere og enkelte andre smånyheter.

Fyll ut skjemaet under og send inn, så får du vårt nyhetsbrev. Du kan når som helst avslutte abonnementet fra en lenke nederst i nyhetsbrevet.

For å være sikker på at det er du som sender inn skjemaet, vil du om kort tid få en epost. Der må du bekrefte at du skal ha nyhetsbrevet. Du får ikke nyhetsbrevet før dette er gjort. Dersom du ikke ser denne eposten i innboksen i løpet av en time bør du ta en titt i mappa for spam/søppelpost.

Opplysningene du registrerer her blir kun lagret og brukt for å kunne sende deg nyhetsbrev. Opplysningene vil ikke bli gitt, lånt ut eller solgt til tredjepart.

.

Vi deler alle artikler på vår Facebook-side, men ikke stol på at Facebook viser deg alt du ønsker å se. Bestill heller vårt gratis nyhetsbrev. Foto: Knut Randem.

Del dette med andre: