Kontakt/om

Ansvarlig redaktør Knut Randem oppfordrer leserne til å delta i utformingen av Bobilverden ved å dele opplevelser de har hatt med bobilen.

Ansvarlig redaktør Knut Randem oppfordrer leserne til å delta i utformingen av Bobilverden ved å dele opplevelser de har hatt med bobilen.

Bobilverden.no er en nettavis som skal gjenspeile det bobilfolket er opptatt av. Våre interesser og våre behov skal stå i senter av det vi skriver om. Samtidig ønsker vi et godt samarbeid med leserne både her i Bobilverden.no og på søstersiden Bobilplassen.no.

Fortell om dine opplevelser!
Ditt bidrag kan være faktaopplysninger om forhold av interesse, som for eksempel alt rundt bobilparkeringer, tømmestasjoner og tekniske råd. Har du en god eller dårlig opplevelse av en bobilparkering i inn- eller utland, så del det med oss andre.

Vi inviterer deg også til å dele dine turopplevelser med andre lesere. Har du en reisebeskrivelse eller annet du vil dele? Husk at bilder sier mer enn tusen ord, men vi skal hjelpe deg og se over teksten slik at den blir så bra du og vi ønsker den skal være. Teksten bør selvfølgelig ikke være for privat.  Tekst og foto sender du til post@bobilverden.no. Dersom du er i tvil om det du har er noe for Bobilverden.no, spør gjerne før du setter deg ned og skriver.

Annonser
For leverandører har vi flere gode muligheter for profilering med annonser både her i Bobilverden.no og Bobilplassen.no. Vi kan gi et tilbud basert på annonsering på begge sider eller kun på en av dem og/eller i vårt nyhetsbrev.
På begge nettsteder har vi fem annonseplasser i høyre side. Disse roterer slik at hver annonse vises regelmessig. Vi har nå om lag 1,3 millioner sidevisninger/år og lover deg minst 300.000 visninger av din annonse i løpet av et år.
Fra alle annonser kan det lenkes til den destinasjon annonsøren ønsker.
For forespørsel om annonser, send en epost til post@bobilverden.no eller ring tlf 22 68 84 60.

Vår personvernerklæring finner du her.

Del dette med andre: